Body Freedom – steg 1

Utbilda dig själv till Body Worker enligt Body Freedom metoden!

Detta är min egen utarbetade metod som påverkar klienten både psykiskt, fysiskt, mentalt och andligt – dvs den är bra för både kropp och själ!

Jag använder många tekniker för att bidra till att klientens kropp och själ ska hitta samt frigöra lagrade tankar och känslor från kroppen. Grunden för min teknik är “The Collard Metod”- Body Work, en unik metod som relaterar tankar och känslor till specifika delar av kroppen. Kroppen har ett språk som jag  lyssnar på och behandlar med lämplig fysisk metod. Detta bidrar också till att ge klienten en stor förståelse för de tankar och känslor som är lagrade i kroppen, vilket kommer att ge klienten en fysisk, mental och känslomässig frigörelse samt frammana healing och personlig utveckling.

Det är en behandlingsform där man med triggerpunktsbehandling, zonterapi, akupressur, massage, frigörande andning samt healing kan få kroppen att självläka och ta bort spänningar och smärta. Med andra ord ökar behandlingen kroppens cirkulation och kroppen  hittar då tillbaka till sin naturliga balans och harmoni. Klienten får även en friare andning samt ett bättre psykiskt välmående.

Utbildningen är upplagd under 1 år och du blir certifierad Body Worker efter avlagd examen.

Kursen innehåller:

  • Anatomi – du lär dig kroppens skelett, muskler, nervssystem och organ samt hur dessa påverkar kroppens funktioner och olika sjukdomssymtomer.
  • Healing – du kommer att lära dig Kafutahealing både att sända på distans och på plats.
  • Zonterapi – här lär du dig om fötternas, händernas, öronens etc olika punkter som påverkar kroppens inre organ, psyke och mental hälsa.
  • Body Harmony – en behandlingsform där man med en lätt beröring kan få kroppen att självläka och få bort spänningar och smärta. Med hjälp av denna kontakt både fysisk och praktisk kommer man i kontakt med sina känslor.
  • Frigörande andning – en metod där för att återuppleva födelsen, vilket är ett sätt att aktivera kroppens minne, medvetandegöra trauman för att bearbeta dem.
  • Meditation – Du lär dig att meditera samt hur du ska försätta klienten i djup avslappning.
  • Night School – Med hjälp av ta kontakt och få en hög uppkoppling med ljusarbetare lär du dig att scanna klientens kropp, psyke och hälsa. Med denna metod ser du tydligt klientens problem, orsak och symtom. Detta kan göras både på distans och på plats.

För att bli godkänd och certifierad Body Worker enligt Body Freedom-metoden, så krävs det att du har godkänt på både ett skriftligt samt muntligt prov och 35 st dokumenterade behandlingar.

Utbildningen kommer att pågå under 1 års tid, 1 gång / månad (fredag kväll – söndag kväll) med start i september 2016.

Är du intresserad och vill ha mer information, så kontakta mig för ansökningsformulär inklusive hälsodeklaration!