Body Freedom

Lär dig mer om Body Freedom metoden för eget bruk!

Detta är min egen utarbetade metod som påverkar klienten både psykiskt, fysiskt, mentalt och andligt – dvs den är bra för både kropp och själ!

Jag använder många tekniker för att bidra till att klientens kropp och själ ska hitta samt frigöra lagrade tankar och känslor från kroppen. Grunden för min teknik är “The Collard Metod”- Body Work, en unik metod som relaterar tankar och känslor till specifika delar av kroppen. Kroppen har ett språk som jag  lyssnar på och behandlar med lämplig fysisk metod. Detta bidrar också till att ge klienten en stor förståelse för de tankar och känslor som är lagrade i kroppen, vilket kommer att ge klienten en fysisk, mental och känslomässig frigörelse samt frammana healing och personlig utveckling.

Det är en behandlingsform där man med triggerpunktsbehandling, zonterapi, akupressur, massage, frigörande andning samt healing kan få kroppen att självläka och ta bort spänningar och smärta. Med andra ord ökar behandlingen kroppens cirkulation och kroppen  hittar då tillbaka till sin naturliga balans och harmoni. Klienten får även en friare andning samt ett bättre psykiskt välmående.

Jag planerar olika helgkurser från fredag kväll till söndag kväll, där vi går igenom olika metoder och kroppsdelar för eget bruk.
Med start hösten 2016.
Observera att du ej blir certifierad Body Worker enligt Body Freedom-metoden på dessa kurser.