Body Freedom

Detta är min egen utarbetade metod som påverkar dig både psykiskt, fysiskt, mentalt och andligt – dvs den är bra för både kropp och själ!

Jag använder många tekniker för att bidra till att din kropp och själ ska hitta samt frigöra lagrade tankar och känslor från kroppen. Grunden för min teknik är ”The Collard Metod”- Body Work, en unik metod som relaterar tankar och känslor till specifika delar av kroppen. Kroppen har ett språk som jag  lyssnar på och behandlar med lämplig fysisk metod. Detta bidrar också till att ge dig en stor förståelse för de tankar och känslor som är lagrade i kroppen, vilket kommer att ge dig en fysisk, mental och känslomässig frigörelse samt frammana healing och personlig utveckling.

Det är en behandlingsform därj ag med triggerpunktsbehandling, zonterapi, akupressur, massage, frigörande andning samt healing kan få  kroppen att självläka och ta bort  spänningar och  smärta. Med andra ord ökar behandlingen kroppens cirkulation och kroppen då hittar tillbaka till sin naturliga balans och harmoni. Du får även en friare andning samt ett bättre psykiskt välmående.