Behandlingar

Vi går till läkaren, som är skicklig på att ställa diagnos. Endast läkarvetenskapen har denna befogenhet. Men det viktigaste glöms ofta bort – Hur mår din själ?

Många läkare är idag mycket väl medvetna om att kropp och själ hör ihop, men inte alla. En del förkastar de alternativa metoderna. De gamla metoderna har använts sedan urminnes tider t.ex av både indianer och aboriginer. I vår egen kultur hade vi kloka gummor och gubbar som stod och rörde i grytorna och lade omslag samt gav medicintinkturer som de kallade det. Många blev botade, men inte alla. Detta gäller även inom läkarvetenskapen, en del blir botade och andra inte.
Body Life Line står under kvacksalverilagen, vilken är en mycket gammal lag som alla alternativa terapeuter står under. Jag arbetar med helheten och det som ligger bakom symtomen, dvs att jag alltid integrerar kropp och själ i behandlingen.

En anamnes görs när du kommer som ny och självklart har jag tystnadsplikt.
Jag har lång erfarenhet och arbetar med flera olika metoder som jag ofta blandar och anpassar efter just ditt problem. Beroende på hur du mår och hur djupt ditt problem är, så kan det behövas mer än en behandling för att du ska må bra.
Jag anser att alla klienter är unika och det är viktigt att du får en anpassad och skräddarsydd behandling som kan lösa upp just dina blockeringar i din kropp och själ!

Att arbeta med människor är ett mycket stort ansvar och det ger mig ett väldigt rikt liv. Lyckan är att kunna ge en annan människa ett värdigt liv. Därför är jag mån om att hjälpa mina klienter och det går även att få akuta tider på helger och kvällar.

På följande sidor kan du läsa mer om de behandlingar som finns att tillgå på min klinik.