Anki

Anki_3259_30x450_webBody Life Line ägs och drivs av Anki, som är Bodyworker sedan 22 år tillbaka.

Min vision och dröm sedan många år har varit, att läkare och alternativa behandlare ska kunna finnas, samarbeta och agera under ett och samma tak. De ska ha samma visioner för att se till klientens bästa.

Jag drömmer om ett stort hälsohem, där alla är välkomna oavsett var du kommer ifrån eller vem du är. Här ska finnas tillgång till läkarvetenskapen, dvs. medicinskt utbildad personal samt ett stort utbud av alternativa terapeuter.

Du ska på detta hälsohem läka i lugn och ro och kunna vara dig själv!
”I have a dream………”

Hur kom jag på den här iden att starta en hälsoklinik?
Mycket tidigt när jag var ca 13 år undrade jag mycket över det alternativa. Vad det innebar? Ja, jag hade många frågor och tankar.

Vid 15 års ålder hade jag problem med hormonerna. Jag blev ordinerad medicin av en läkare. Efter en tid fick jag besked om att denna medicinering rubbade mina hormoner och att jag aldrig skulle kunna bli gravid eller mamma. Detta var chockartat för mig och jag kände en enorm tomhet. Jag började studera det alternativa och hela tiden återkom – att jag skulle rensa min kropp. Sagt och gjort – jag åkte till ett hälsohem och idag är jag lycklig mamma till 4 välskapta barn.

Ibland så behöver man hjälp både av det alternativa men även av läkarvetenskapen.
Läkaren ställer diagnos, vilket vi inte får göra. Utan vi ser på symtomen.
Dr Hahnemann, 1755 – 1843, var läkare i botten. Han hade ett uttryck som säger att ” lika botar lika”.
Dvs. kropp o själ hör ihop och de ska behandlas som ett.

Mina utbildningar är många och det är viktigt för då kan jag kombinera olika behandlingsformer, därför kan jag skräddarsy och anpassa behandlingen för just dig. Vi är alla unika varelser och behöver behandlas som sådana!

För din trygghet och vetskap så går jag under kvacksalverilagen och att jag har tystnadsplikt.